Sadelpartner Sverige AB
För ryttare med ambitioner!

 Sadelutprovning av Equipe Hopp och Dressyr sadlar i Stockholm!

Nu kör vi Sweden International Horse Show, SIHS på Friends Arena!

Precis som förra året bemannar Sadelpartner Equipes monter under SIHS. I montern hittar du alla sköna Equipe sadlar - prova ut din drömsadel! Du kan även klämma och känna på Equipes alla snygga träns, tyglar, stigläder, schabrak, martingal, ja nästan hela Equipe kollektionen. Givetvis hittar du även ett stort lager av Care, Clean och oil. Så passa på och kom förbi!

Mässan är öppen och vi är på plats:

Torsdag: 16.00 – 20.30
Fredag: 9.00 – 22.00
Lördag 9.00 – 21.30
Söndag 9.00 – 21.00

Välkommen, Vi ses i montern!

 

Vi hjälper dig att prova ut och anpassa Equipes sadlar till din häst eller ponny i Stockholm, Storstockholm och Mälardalen!

Sadelutprovning av Equipe Hoppsadlar och dressyrsadlar

Equipe ECarbon Hoppsadel

Vi rider alla själva i Equipe's sadlar och vi är alla övertygade om att det är riktigt bra sadlar som hjälper både häst och ryttare att prestera bättre. Den känslan som en Equipe sadel ger vill vi dela med oss av till så många som möjligt. Det är grunden för Equipe Sadelpartner!

Vår målsättning med alla sadelutprovningar är att du ska få prova en riktigt bra sadel, som både du och din häst är mycket nöjd med. Rätt utprovad sadel ger stöd för ryttaren samtidigt som hästen får maximalt rörelseutrymme i alla gångarter och hela språngkurvan. Rätt utprovad sadel hjälper det er att prestera bättre!

Vi erbjuder gratis sadelutprovning under Höstlovet!

Funderar du på hur din sadel egentligen ligger? Kan hästen röra sig som den ska? Får du den bästa positionen i din nuvarande sadel?

Passa på och kom till oss på Rörby Gård, Drottningholm under höstlovet (v.44) så hjälper vi dig att kolla. Ofta kan man lösa sadelproblem med en padd eller liknande och det behöver inte bli dyrt. Under vecka 44 bjuder vi dessutom på sadelprovningen!

Vill du så provar vi givetvis ut en ny eller begagnad Equipe sadel!

Ring eller messa Alexandra på 070-548 11 78 och boka en tid!

 

Varmt välkommen att  boka en sadelprovning med Sophia eller Alexandra (kontakt info till höger)

Några bra skäl till att välja en Equipesadel från Sadelpartner;

Sammantaget lovar vi dig att du kommer att bli mycket nöjd med en Equipe sadel från Sadelpartner!