Sadelpartner Sverige AB
För ryttare med ambitioner!

Det är tryggt att äga en sadel utprovad av Sadelpartner!

Läs mer om hur du ska sköta om din sadel

Läs mer om hur Wasa Kredit kan hjälpa dig att finansiera ditt sadelinköp räntefritt

Equipe's handgjorda sadlar åldras vackert och många upplever att de blir bara skönare och skönare att rida i för varje år som går. Sköter man dessutom om sadeln på rätt sätt behåller den sitt värde och både häst och ryttare kan njuta av den under många år.

Häst, Ponny och Ryttare utvecklas hela tiden och det är därför självklart att följa upp sadelinpassningen med jämna mellanrum. Vi rekommenderar en första kontroll efter ca 6 månader och sedan årliga uppföljningar eller oftare beroende på behov.

Du är inte ensam!  

Flera världsryttare (bla Ben Maher - Gold medal Winner OS 2012) och många av Sveriges toppryttare (Niklas Arvidsson, Henrik Ankarcrona, Royne Zetterman) rider i Equipe's hoppsadlar vilket gör att du är i gott sällskap. Och alla dessa ryttare har valt Equipe's sadlar därför att de gillar sadeln, inte för att de får betalt för att rida i dem.

Garanterad kvalitet och livslängd

Equipe lämnar livstids garanti på bommen (kolfiber och syntet) i sadeln och skulle något hända så byter vi bommen kostnadsfritt. På läder och sömmar är det två års garanti under förutsättning att man skött om sin sadel enligt våra enkla rekommendationer, se skötselråd Equipe sadlar.

Panelerna/bossorna i sadeln är beständiga och är av så kallad permanent typ. Till skillnad från en ullstoppad sadel behåller de därför sin form år ut och år in. En Det finns inget behov av att göra dyra årliga omstoppningar av sadeln vilket håller underhållskostnaderna nere för att äga sadeln.

Nöjdkund garanti

Det ska vara tryggt att köpa en sadel från Sadelpartner Sverige AB och vi ger aldrig upp förrän du är helt nöjd med din nya sadel. Om det inte känns bra efter att du fått sadeln så kommer vi ut kostnadsfritt och stämmer av och ser till att det funkar. Om sadeln mot förmodan och trots noggrann utprovning av något skäl inte skulle passa på dig eller din häst så byter vi givetvis mot en som passar utan kostnad.  

Finansiering

Ibland kan utgifterna bli stora och då kan det vara bra att få hjälp med att finansiera sitt sadelinköp. Vi jobbar tillsammans med Wasa Kredit för att erbjuda dig räntefri finansiering av ditt sadelinköp. Läs mer om hur det går till på sidan finansiering.

Garanterat återköp

Många av våra kunder har flera hästar och vartefter de utvecklar sin ridning kanske de köper en ny häst. Kanske behöver du byta sadel och då byter vi in din gamla Equipe sadel till marknadspris. Du behöver inte försöka sälja den själv på blocket eller hästnet utan vi tar hand om den och du får din nya sadel genom att betala mellanskillnaden. För dig blir det enkelt och lätt att byta sadel och kostnaden behöver inte bli så stor.  

Equipe Sadlar kan ändras och justeras i efterhand

Med rätt sadel på hästen är det inte ovanligt att hästen utvecklas och bygger nya muskler vilket gör den starkare och ökar prestationsförmågan. Det är precis det vi vill men det gör också att en sadel som låg perfekt vi provtillfället kanske inte längre ligger lika bra. Vanligtvis kan vi justera detta genom att lägga till en padd eller liknande. Skulle sadeln trots olika insatser inte passa efter en tid är det ingen fara. Equipe kan göra  bomändringar, ändra paneler/bossor och storlek på kåpor etc i efterhand.

Skulle det bli aktuellt hjälper vi dig att få det gjort på ett korrekt sätt av en auktoriserad Equipe Sadelmakare.

Vi finns här för dig!

Så för oss handlar det därför inte bara om att passa in och sälja en sadel, för oss är det början på ett samarbete där vi hjälper dig med din Equipe sadeln under hela dess livstid.

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en Equipe sadel genom Sadelpartner Sverige AB!