Sadelpartner Sverige AB
För ryttare med ambitioner!

Sadelpartner samarbetar med Wasa Kredit för finansiering av ditt sadelköp

 

Finansiering av din sadel med Wasa Kredit

Ibland kan det vara skönt att inte behöva betala allt på en gång. En sadel är ju en ganska stor investering och det kan vara skönt att kunna dela upp betalningen över ett par månader. Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi finansiering och räntefri delbetalning av din nya sadel och eventuell utrustning som du köper till.

De vanligaste uppläggen är betalfritt i tre månader eller räntefri delbetalning över 12 eller 18 månader. Vid räntefri delbetalning delar du helt enkelt upp betalningen av totalbeloppet över 12 eller 18 månader. Exempel; Köper du en sadel för 24.000kr som delas upp på 12 månaders räntefri betalning blir det 2000kr i månaden att delbetala.

Du kan när som helst välja att betala in mer per månad än vad planen var från början. På det sättet kan du snabba på avbetalningen. Du kan också när som helst välja att betala av hela resterande beloppet.

Det är enkelt!

Om du skulle vilja ha finansiering av din sadel fixar Sadelpartner allt det administrativa. Du meddelar oss ditt personnummer, din månadsinkomst och anställningsdatum. Vi kollar sedan med Wasa Kredit och fixar alla papper som du sedan läser och skriver på. Du får veta exakt hur mycket det kommer att kosta per månad och du kan i lugn och ro läsa igenom allt det finstilta innan du skriver på pappren.

Vem kan få finansiering via Wasa Kredit?

För att kunna använda räntefri delbetalning vill Wasa Kredit att du bott i Sverige i 3 år, har en månadsinkomst på minst 9000kr/mån och att inte har några betalningsanmärkningar.

Wasa Kredit avgifter

Wasa Kredit tar ut en uppläggningsavgift och avi avgift som är olika beroende på hur lång tid man vill delbetala. För närvarande är avgifterna följande beroende på delbetalningstid:

 

Delbetalningstid

Avgifter

Betalfritt 3 månader

Upplägg: 95kr,  Aviavgift: 45kr

Delbetala 12 månader

Upplägg: 395kr, Aviavgift: 45kr

Delbetala 18 månader

Upplägg: 495kr, Aviavgift: 45kr