Sadelpartner Sverige AB
För ryttare med ambitioner!

Equipe sadel - Sadlar i världsklass!

Equipe Sadel EK-GOEquipe Sadel EK-GO

Sadelpartners fokus ligger på de två vassaste produktlinorna i Equipe's portfölj; ECarbon och Theoreme där ECarbon sadlarna är av världsklass och kan följa dig hela vägen till SM, EM, OS och VM! 

Men en Equipe Sadel är så mycket mer än bara bommen. Hela designen in i minsta detalj hjälper dig som ryttare tillsammans med din häst att prestera bättre och nå de resultat du är ute efter. Oavsett om det gäller tävling på högsta nivå eller om du vill föbättra ditt samspel med din häst så hjälper Equipe sadeln dig och din häst! 

Det finns en stor mängd anledningar till att välja en Equipe Sadel. Först och främst är de mycket sköna att rida i. Men vi har också märkt att en väl utprovad Equipe sadel hjälper ryttare och häst att prestera bättre tillsammans. En mindre bra sadel gör att både ryttare och häst kan få svårt att prestera och komma till sin rätt. I värsta fall kan en dåligt sadel leda till att både häst och ryttare får ont... Läs mer om alla fördelar med Equipes sadlar på vår sida Varför Equipe!

Equipes sadlar är mycket anpassningsbara och vi kan justera bomvidd, panelernas utforming, storlek på kåporna, storleken på sitsen och knästöd etc. De olika modellerna har dessutom olika utformning och egenskaper. Kort och gott, vi bör kunna hitta en sadel som pasar både dig och din häst.

Nedanför hittar du Equipe Sadlar, både hopp och dressyr.

Vi har ett antal begagnade sadlar hemma. Ring oss för mer info!

Equipe Hoppsadlar 

 

 Hoppsadlar med Carbonbom

 

 

 Hoppsadlar med Syntetbom

 

Equipe Dressyrsadlar

 

Dressyrsadlar med Carbonbom 

 

Dressyrsadlar med Syntetbom