Sadelpartner Sverige AB
För ryttare med ambitioner!

Om oss på Sadelpartner Sverige AB

Sadelpartner är en fristående återförsäljare av Equipe Sadlar och tillbehör för både häst och ponny. Vi drivs av en gemensam övertygelse att Equipe är riktigt bra sadlar och vi själva stortrivs att rida i dem.

Vi verkar i huvudsak i StorStockholm och Mälardalen samt ned till Linköpingsområdet. Alla våra sadelutprovare är eller har varit tävlingsryttare med lång erfarenhet av egen ridning och att hjälpa andra till framgångsrik ridning. Deras erfarenhet säkerställer att den utprovade sadeln ger hästen maximalt rörelseutrymme och ryttarens position är optimal under arbete. Det i kombination med Equipe's kvalitetssadlar gör att du kan vara lugn att Sadelpartner kommer att hjälpa dig till ett bra sadelköp och en bättre prestation! 

För att kunna vara riktigt bra på det vi gör har vi valt att fokusera på endast ett märke, Selleria Equipe. Vi tror att genom att enbart jobba med Equipe och lära känna dessa sadlar på djupet, kan vi bli riktigt bra. Då kan vi ge våra kunder den allra bästa servicen och passa in en sadel som maximerar både ryttarens och hästens prestation. Bättre att vara riktigt bra på Equipe's sadlar än halvbra på alla!

Hör av dig så bokar vi ett möte för att prata om dina sadelbehov!

 Du är mycket välkommen att kontakta oss för att boka en sadelutprovning eller diskutera dina sadelbehov. Du når oss på

Linköping

Viktoria, viktoria@sadelpartner.se, 070-313 93 68

Stockholm

Alexandra, Alexandra@sadelpartner.se070-548 11 78

Sophia, sophia@sadelpartner.se, 070-726 11 00

Administration

Johan, johan@sadelpartner.se  , 070-1042901

 

 

Equipe Saddles Sweden och Selleria Equipe 

Sadelpartner jobbar nära tillsammans med Equipe Saddles Sweden AB som har generalagenturen för Equipe's produkter i Sverige, Danmark och Norge. Susanne Ankarcrona tog in Equipe sadeln i Skandinavien år 2002 och Equipe är idag ett av de ledande toppkvalitets märken i Skandinavien. För att få veta mer om Equipe Sweden kan ni gå in på deras Equipe Saddles Sweden AB  webbsida.

Selleria Equipe ligger nära Verona i norra Italien och står för utveckling, design och tillverkningen av Equipe Sadlar och tillbehör. Selleria Equipe jobbar mycket hårt med att hela tiden utveckla nya och förbättra befintliga sadlar genom sin egna utvecklingsavdelning. Att Equipe ligger i framkant bevisas av att Equipe är idag den enda leverantör som kan erbjuda en sadeln med en sadelbom helt byggd i kolfiber.

Equipe är mycket lyhörda och jobbar hela tiden med sina världsryttare runt om i världen för att ständigt förbättra sadlarna. Varje år görs små förbättringar vilket gör att sadlarna inte är exakt likadana från år till år även om namnet är detsamma. Förbättringar som gör dig till en bättre ryttare!

Lädret i sadlarna är tillverkat enligt traditionella miljövänliga metoder vilket ger en oöverträffad finish och känsla.

För att få mer information om fabriken kan ni gå in på Selleria Equipes websidan (engelska) och titta på filmen nedan!
 


 

Företagsinformation:

Organisationsnummer: 559042-6408
Bankgiro: 5107-8947

Faktureringsadress:
Sadelpartner Sverige AB
Johan Brinck
Vieröds Gård
24162 Löberöd
Johan@sadelpartner.se