Sadelpartner Sverige AB
För ryttare med ambitioner!

Sadelpartner Teamryttare

 Vi på Sadelpartner känner lite extra för alla unga ryttare som brinner för sin hästsport. Det tar mycket tid och kraft att få ihop skolarbete med en satsning för att rida SM och kanske även NM och EM. För att stödja unga lovande ryttare i Stockholmsregionen sponsrar Sadelpartner nu två stycken Teamryttare. Vårt mål är att kunna vara ett litet stöd på vägen och hjälpa dem framåt.

 

 

Kimia Kadestam

  

Kimia har ridit sedan hon var ca 2 år gammal och har sedan dess haft ett mycket stort intresse för sporten. Nu är hon 14 år, bor i Uppsala och har en C och en D ponny som alltid kommer i första hand. Kimia tävlar på elitnivå och hennes största merit är ett individuellt SM inverkan guld och vinster och placeringar i MsvA. Målet på ponny är att få rida större mästerskap såsom NM och EM. Och längre framåt så drömmer hon om att en dag få tävla bland annat OS!

Kimia tävlar för Jump Club.

Sadel: Equipe EK-GO
Läs mer om EK-GO

Följ Kimias satsning på Instagram: kimiakadestam

Elina Lennartsson

 

Elina har ridit i nästan hela sitt liv och fick sin första ponny när hon var 4 år. Nu är Elina 16 år, bor nära Ösmo i södra Storstockholm med sina två fina D-ponnyer som hon har hämtat hem från Irland. Med dom rider hon i klasser upp till internationell MsvA. Elina är mycket målinriktad och siktar högt, men det allra viktigaste för henne är att hennes hästars välmående alltid ska komma i första hand.

Elina tävlar för Karlslunds Ryttarsällskap.

 

 

Sadel: EK-EVO
Läs mer om EK-EVO

Följ Elinas satsning på Instagram: elinalennartsson1