Sadelpartner Sverige AB
För ryttare med ambitioner!

Sadelpartner Teamryttare

 Vi på Sadelpartner känner lite extra för alla unga ryttare som brinner för sin hästsport. Det tar mycket tid och kraft att få ihop skolarbete med en satsning för att rida SM och kanske även NM och EM. För att stödja unga lovande ryttare i Stockholmsregionen sponsrar Sadelpartner nu två stycken Teamryttare. Vårt mål är att kunna vara ett litet stöd på vägen och hjälpa dem framåt.

 

 

Kimia Kadestam

  

Kimia har ridit sedan hon var ca 2 år gammal och har sedan dess haft ett mycket stort intresse för sporten. Nu är hon 14 år, bor i Uppsala och har en C och en D ponny som alltid kommer i första hand. Kimia tävlar på elitnivå och hennes största merit är ett individuellt SM inverkan guld och vinster och placeringar i MsvA. Målet på ponny är att få rida större mästerskap såsom NM och EM. Och längre framåt så drömmer hon om att en dag få tävla bland annat OS!

Kimia tävlar för Jump Club.

Sadel: Equipe EK-GO
Läs mer om EK-GO

Följ Kimias satsning på Instagram: kimiakadestam

Elina Lennartsson

 

Elina har ridit i nästan hela sitt liv och fick sin första ponny när hon var 4 år. Nu är Elina 16 år, bor nära Ösmo i södra Storstockholm med sina två fina D-ponnyer som hon har hämtat hem från Irland. Med dom rider hon i klasser upp till internationell MsvA. Elina är mycket målinriktad och siktar högt, men det allra viktigaste för henne är att hennes hästars välmående alltid ska komma i första hand.

Elina tävlar för Karlslunds Ryttarsällskap.

 

 

Sadel: EK-EVO
Läs mer om EK-EVO

Följ Elinas satsning på Instagram: elinalennartsson1  

Filippa Norrman 

Filippa bor på en hästgård med min familj utanför Märsta, där hon tillsammans med sin mamma driver Kattis ridcenter. Filippas roll i företaget är utbildning samt tävling av hästar. Filippa är 20 år gammal och har sedan hon tog studenten i våren 2018 satsat fullt ut på hästarna. Det har varit väldigt kul och lärorikt att kunna lägga all sin tid på det hon älskar. Till hösten är planen att fortsätta satsa på hästarna men dessutom läsa en mattekurs på Uppsala universitet och sedan plugga vidare till Civilingenjör. 

Jag har en Equipe Viktoria Carbone och både jag och mina hästar älskar den.

Som junior var Filippa  med i landslaget i 3 år och tog bland annat JSM-Brons, Silver på Nordic Baltic Championship samt flertalet internationella vinster och placeringar. Nu har Filippa lämnat juniortiden bakom sig men har fortfarande 5 år kvar som ungdomsryttare då det ställs ny hårdare krav men målet är att nå toppen och delta på internationella mästerskap. Det slutgiltiga målet är att starta OS på en häst som Filippa själv har utbildat. 

 Hemma i stallet finns Filippas Stjärna Indigo som är en 9-åring valack efter Skrovens Rafael- Weltman. Indigo köptes när han var 6-år gammal och det var kärlek vid första ögonkastet. Han blir bara bättre och bättre och Filippa har nu utbildat honom från LA till MSV A på drygt ett år. Under 2018 har han även startat YR-SM samt Gina Tricot Future Elit på Falsterbo Horse Show. Han matchas nu mot Filippas två sista YR-år då hon hoppas ta en plats i landslaget. Därefter satsar de vidare mot U-25 och GP. Filippas framtida stjärna Dasras är 4år och efter Desperados- Blue Horse Zack. För honom är planen att matcha honom mot unghästklasser och sedan GP. Hemma finns även Filippas junior häst Candela som är derasegen uppfödning och numera mamma till Candies Delight som föddes 2017. 

Sadel: Viktoria
Läs mer om Viktoria

Följ Filippas satsning på Instagram: filippanorrman

 

Frida är 16 år, bor i Vendelsö, söder om Stockholm. Frida har bla 3 individuella SM-medaljer, 2 NM-medaljer, internationella starter med placeringar i Europa (bla Belgien och Holland) och har tillhört landslaget 2018 för d-ponny.

2018 är Fridas sista år på ponny och första år på storhäst.

Med sin 7-åriga häst Gucci har hon placeringar och nollor upp till 135. Målet för närmaste åren är att etablera sig som junior och få tävla internationellt.

Frida tävlar för Föreningen Runsten Equestrian.

 

Sadel: EK-26 o Linnea

Läs mer om EK26 och Linnea

Följ Frida på instagram fridakarlssons